Mètodes de pagament

Disposem dels següents mètodes de pagament: Transfarència, Targeta de crèdit i Contrareembols. 

Els sistemes de pagament són 100% segurs i gestionen les dades de forma encriptada.
VinotecaGirona.cat no coneix ni emmagatzema en cap base de dades les dades de la targeta o compte, ja que tota l'operativa es fa en plataformes de CaixaBank i aquestes ens indiquen si el pagament ha estat realitzat o no.

 

TRANSFARÈNCIA


És molt important indicar a l'assumpte de la transferència el nº de comanda, que pots consultar a l'email de confirmació d'aquesta, i el teu nom i cognoms.
No es considerarà efectiva la comanda fins que no tinguem confirmació bancària de la transferència. En qualsevol cas, per tramitar l'enviament d'una forma més àgil i contrastar més ràpidament la informació facilitada per la nostra entitat bancària et recomanem ens facis arribar per correu electrònic a admin@vinotecagirona.cat, el justificant de la transferència.
No oblidis que has d'efectuar el pagament en EUROS i que totes les eventuals comissions de canvi i bancàries corren pel teu compte en optar per aquest sistema de pagament.

 

TARGETA DE CRÈDIT 


El TPV virtual és un dispositiu preparat per treballar d'una manera totalment segura dins de l'operativa de vendes a través d'Internet. Totes les transaccions que es realitzin a través del TPV Virtual tindran totes les garanties de seguretat, confidencialitat i integritat per als agents participants: titulars de targetes, les seves entitats emissores i el nostre comerç.
Les transaccions es realitzaran en temps real, de manera que l'autorització de l'operació es comunica al comerç i al client en el moment. Posteriorment, es realitza l'abonament en el compte del comerç. Aquest sistema incorpora els últims protocols de comerç electrònic desenvolupats per VISA i MasterCard, que són 3D Secure (Verified by Visa) i SPA / UCAF. Aquests protocols permeten identificar al comprador que utilitza la seva targeta com a mitjà de pagament en una botiga virtual.

 

CONTRAREEMBOLS


El pagament es pot realitzar contrareembols a les comarques del Gironès, Pla de l’Estany, Alt Empordà, Baix Empordà, Garrotxa, La Selva i Maresme sense cost adicional.

Igualment, VinotecaGirona.cat es reserva el dret de cancel·lar o rebutjar qualsevol comanda d'un client amb el qual mantingui un litigi respecte al pagament d'una comanda anterior.En el moment en que premi el botó "ACCEPTAR" durant la confirmació de la comanda, el banc verifica la validesa del nombre de la targeta de crèdit i comprova que no estigui bloquejada. VinotecaGirona no té en cap cas accés a les seves dades bancàries ni els guarda en els seus servidors. Per aquest motiu, haurà de facilitar de nou cada vegada que faci una nova transacció a la nostra pàgina web. D'aquesta manera s'obté una doble protecció contra abusos i fraus.